prodaja

alt
Nudimo vam pester izbor različne računalniške strojne in programske opreme ter pisarniških potrebščin. Svetujemo Vam pri izbiri ter sestavimo računalnik po vaših željah.

Strojna oprema

Strojna oprema na področju informacijske tehnologije se spreminja iz dneva v dan. Za lažjo odločitev pri nakupu nove opreme, nadgradnji obstoječe opreme in težav pri njenem delovanju, bomo poiskali za vas najprimernejšo in najugodnejšo rešitev. V našem prodajnem programu pokrivamo celotno področje računalništva in zabavnih tehnologij za dom.

Programska oprema

V ponudbi imamo Microsoft izdelke, kot so operacijski sistemi Windows in pisarniški paketi Office.

alt

Za zaščito vašega računalnika poskrbijo izdelki ESET. Eden najboljših protivirusnih programov NOD32. Smart Security zraven protivirusne rešitve ponuja še požarni zid.

Glede na to, da so vedno bolj popularni pametni telefoni, ponujamo rešitev tudi za njih. Imenuje se ESET Mobile Security Box.

Za svetovanje in za ponudbo se lahko obrnete na nas preko kontaktnega formularja ali nas pokličete in z veseljem vam bomo pripravili ugodno in kvalitetno ponudbo, ki bo v skladu z vašimi željami in zahtevami.

Za hitra naročila se lahko prijavite v spletno trgovino.