Kategorije
KONTROLER ARKADNI NACON GAMEPAD DAIJA PS4/PS3/PC BLACK

STE NAŠLI NIŽJO CENO KJE DRUGJE?

Pišite nam in preverili bomo ali lahko ponudimo enako ali celo nižjo ceno!

KONTROLER ARKADNI NACON GAMEPAD DAIJA PS4/PS3/PC BLACK

199,99€
159,99€
Popust: 20%
Prihranek: 40,00€
Brez DDV: 131,14€

Blagovna znamka: NACON
Koda izdelka: 3499550365917
Zaloga: Dobavljivo
Količina:
"DAIJA, kar pomeni ""velika kača"" v kitajščini, je sklic na odločnost in intuicijo, ki jo morajo igralci pokazati v bojnih igrah. Mitološka kača, ki se je bala in častila po vsem svetu, je simbol moči, ambicije in inteligence ...
NAKONOVA EKIPA DISAJNERJEV IN INŽINIRJEV PREDSTAVLJA DAIJA ARCADE STICK ZA PS4 ™, NOVI JEDINSTVEN PARTNER ZA PROFESIONALNE IGRALCE, RAZVIT V SODELOVANJU S KAYANOM.
Popolnoma optimizirana, da zadovolji specifične potrebe eSports sektorja, zasnova in značilnosti DAIJA ARCADE STICK predstavljajo inovativno kombinacijo udobja in natančnosti, ki je zdaj odlična za vse borilne nazive. Francoska igralka Marie-Laure 'Kayane' Norindr, ki je tesno sodelovala z NACON-om pri razvoju DAIJA ARCADE STICK, je delila svoje poklicne izkušnje v bojnih igrah, da bi ekipam zagotovila arkadno palico, ki so jo čakali vsi konkurenti."

Napiši svoje mnenje

Ime:

Tvoje mnenje:

V vednost: HTML koda ni podprta!

Ocena: Slabo Dobro

Vpiši potrditveno kodo, ki je prikazana spodaj:

Kontakt

  • +386 (0) 599 479 14
  • +386 (0) 31 584 958
  • trgovina@frko.si

Spletna trgovina frko 8)=. Zelo si prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na trgovina@frko.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.