Kategorije
THRUSTMASTER TWCS THROTTLE JOYSTICK ACCESSORY PC

STE NAŠLI NIŽJO CENO KJE DRUGJE?

Pišite nam in preverili bomo ali lahko ponudimo enako ali celo nižjo ceno!

THRUSTMASTER TWCS THROTTLE JOYSTICK ACCESSORY PC

80,99€
89,99€
Popust: 10%
Prihranek: 9,00€
Brez DDV: 66,39€

Blagovna znamka: THRUSTMASTER
Koda izdelka: 3362932914488
Zaloga: Dobavljivo
Količina:
TWCS Throttle

Sistem za nadzor potiska TWCS (Thrustmaster Weapon Control System)

Podjetje Thrustmaster je četrt stoletja izkušenj na področju izdelave kontrolnikov za simulacije letenja posvetilo izpolnitvi vse bolj žgoče želje ljubiteljev letalskih simulacij – še posebej tistih, ki se odvijajo v vesolju – po samostojnem nadzorniku potiska v srednjem cenovnem razredu. Sistem za nadzor potiska TWCS (Thrustmaster Weapon Control System) so oblikovali za napredne letalce, ki iščejo vseobsegajočo, ergonomsko, udobno in natančno napravo za realistično potopitev v igro.
TWCS je združljiv s PC-jem prek USB-kabla. Operacijski sistemi so Windows 10, 8, 7 in Vista (32- in 64-bitna inačica).

Nadzor potiska TWCS
TWCS (Thrustmaster Weapon Control System) nadzorujete z levo roko. S potiskanjem ročice povečujete in zmanjšujete potisk letala ali vesoljskega plovila.
Ker je ta ročica nameščena nižje od kvadrantnih sistemov, je še posebej udobna.

Nadzor potiska TWCS
Za popoln nadzor TWCS ob gumbih na igralni palici zaobjema še 14 gumbov in osemsmerno POV-kapico. Skupno je igralcem na razpolago pet osi, 30 gumbov in dvoje osemsmernih kapic, in še tri dodatne osi ob uporabi bočnega krmila TFRP*.
TWCS ima pet osi in priključek RJ12 na zadnjem delu, kar omogoča priklop zunanjega in opcijskega bočnega krmila TFRP* iz Thrustmasterjevega ekosistema.
*Izdelek je na prodaj ločeno.

Tehnologija S.M.A.R.T. (Sliding Motion Advanced Rail Tracks)
Edinstveni tračniški sistem omogoča povsem gladko premikanje ročice za potisk. 80-milimetrska pot daje nadzor nad vsemi podrobnostmi.
S posebnim vijakom lahko igralec nastavi, kakšen upor bo nudila ročica pri premikanju.

Thrustmasterjev napredni letalski ekosistem
Ti izdelki so del niza igralnikov za simulacije, ki jih je mogoče uporabljati drugega z drugim. Popoln ekosistem tvorijo pilotska palica FCS, ročica za nadzor potiska TWCS, bočno krmilo TFRP* in večfunkcijska kabinska prikazovalnika MFD* (Multi Function Display). Vse te naprave so združljive tudi s programsko opremo T.A.R.G.E.T.**

*Na prodaj ločeno.
**Brezplačno programje, ki ga prenesete z interneta.

Napredno PC-programje T.A.R.G.E.T.**
Softverska oprema Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor omogoča krmiljenje številnih Thrustmasterjevih naprav in jih prepozna kot eno samo napravo. Prav tako je mogoče z njo naložiti ali ustvariti posebne profile za vsako igro posebej in sprogramirati funkcije do 256 gumbov.
Sami lahko prilagajate profile in jih delite s skupnostjo.
**Brezplačno programje, ki ga prenesete z interneta.

Ergonomska oblika zagotavlja udobje
Zahvaljujoč obliki in ergonomiji TWCS omogoča igralcem, da med letom postanejo učinkovitejši in natančnejši. Tovrstno napredno upravljanje postane še važnejše, ko je igralec zatopljen v VR-okolico.
TWCS je najboljši način, kako imeti vse na dosegu prstov.
Dimenzija: 264x 229x 152 cm
Teža: 1000 g

Napiši svoje mnenje

Ime:

Tvoje mnenje:

V vednost: HTML koda ni podprta!

Ocena: Slabo Dobro

Kontakt

  • +386 (0) 599 479 14
  • +386 (0) 31 584 958
  • trgovina@frko.si

Spletna trgovina frko 8)=. Zelo si prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na trgovina@frko.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.