Kategorije
Enter/Exit the Gungeon (Playstation 4)
  • Enter/Exit the Gungeon (Playstation 4)
  • Enter/Exit the Gungeon (Playstation 4)
  • Enter/Exit the Gungeon (Playstation 4)
  • Enter/Exit the Gungeon (Playstation 4)

STE NAŠLI NIŽJO CENO KJE DRUGJE?

Pišite nam in preverili bomo ali lahko ponudimo enako ali celo nižjo ceno!

Enter/Exit the Gungeon (Playstation 4)

31,49€
34,99€
Popust: 10%
Prihranek: 3,50€
Brez DDV: 25,81€

Blagovna znamka: DEVOLVER DIGITAL
Koda izdelka: 5056635601391
Zaloga: Dobavljivo
Količina:
Ta ekskluzivni maloprodajni paket prinaša Enter the Gungeon in Exit the Gungeon, dve kritiško priznani igri, vključno z vsemi njunimi posodobitvami skupaj!

ENTER THE GUNGEON
(vključno s posodobitvami A Farewell to Arms, Advanced Gungeons in Draguns)

Enter the Gungeon je bullet hell dungeon crawler, v katerem spremljamo skupino nesrečnikov, ki si želijo s streljanjem, plenjenjem, izmikanjem in premetavanjem po mizah priti do osebnega odpuščanja in doseči največji zaklad legendarnega Gungeona: pištolo, ki lahko ubije preteklost. Izberite junaka [ali se združite v ekipo za sodelovanje] in se borite do dna Gungeona, tako da preživite zahtevne in razvijajoče se nadstropja, polna nevarno prikupnih Gundeadov in strahovitih do zob oboroženih šefov Gungeona. Zberite dragocen plen, odkrijte skrite skrivnosti in se pogovarjajte z oportunističnimi trgovci in lastniki trgovin, da bi kupili močne predmete in pridobili prednost.

EXIT THE GUNGEON
(vključno s posodobitvijo Hello to Arms)

Exit the Gungeon je arkadna igra v stilu spin-offa "plezanja po temnici", ki takoj sledi dogodivščinam nesrečnikov Gungeoneers, ki poskušajo preživeti vrsto vse bolj nevarnih dvigal in nešteto valov sovražnikov.

Napiši svoje mnenje

Ime:

Tvoje mnenje:

V vednost: HTML koda ni podprta!

Ocena: Slabo Dobro

Kontakt

  • +386 (0) 599 479 14
  • +386 (0) 31 584 958
  • trgovina@frko.si

Spletna trgovina frko 8)=. Zelo si prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na trgovina@frko.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.