Kategorije
Medieval Dynasty (Playstation 5)
  • Medieval Dynasty (Playstation 5)
  • Medieval Dynasty (Playstation 5)
  • Medieval Dynasty (Playstation 5)
  • Medieval Dynasty (Playstation 5)

STE NAŠLI NIŽJO CENO KJE DRUGJE?

Pišite nam in preverili bomo ali lahko ponudimo enako ali celo nižjo ceno!

Medieval Dynasty (Playstation 5)

31,49€
34,99€
Popust: 10%
Prihranek: 3,50€
Brez DDV: 25,81€

Blagovna znamka: MERGE GAMES
Koda izdelka: 5060264378074
Zaloga: Dobavljivo
Količina:

Datum izida: 25.11.2022

Evropa v zgodnjem srednjem veku - vladajo plemiči in duhovščina, trgovina med narodi prinaša blaginjo, pa tudi zavist, nezaupanje in pohlep. Vojaški spopadi so povsod, spreminjajo se celine.

V srednjeveški dinastiji prevzamete vlogo mladeniča, ki je pobegnil pred vojno in želi svojo usodo vzeti v svoje roke. Iz osamljenega, neizkušenega in revnega človeka se boste razvili v mojstra številnih veščin, vodjo svoje skupnosti in ustanovitelja uspešne dinastije, ki naj bi trajala in cvetela v prihodnjih generacijah.

Obramba pred divjimi živalmi med lovom na hrano, zbiranje surovin in izdelava opreme, gradnja hiše in postavitev celotne živahne vasi med ustanavljanjem družine - vse to prispeva k edinstveni igralni izkušnji v številnih žanrih. Težke zime in nepričakovani dogodki so izziv za vaše spretnosti in okretnost, ko si prizadevate zgraditi lastno zapuščino.

Lahko se odločite, da boste sledili glavnim poglavjem, reševali naloge ali pa se samo potepali in raziskovali prostrani srednjeveški svet - vendar bodite previdni, saj vas bodo morda napadli volkovi ali medvedi ...

Začnite z najpreprostejšimi stvarmi za preživetje, kot sta lov in kmetovanje ter gradnja lastnega doma. Ustvarite družino in imejte dediča - privabite druge, da živijo v vaši bližini in delajo za vas, postavite nove zgradbe svoje naselje spremenite v živahno vas in nenazadnje v cvetočo dinastijo, ki bo vladala več generacij.

Čaka vas ogromen srednjeveški svet... Bodite pozorni na hude zime in nepričakovane dogodke, medtem ko izpopolnjujete svoje sposobnosti, da se iz srednjeveškega preživelega spremenite v vladarja dinastije. Vzemite sekiro, kladivo ali lovski lok in ustvarite svojo dediščino!

Napiši svoje mnenje

Ime:

Tvoje mnenje:

V vednost: HTML koda ni podprta!

Ocena: Slabo Dobro

Kontakt

  • +386 (0) 599 479 14
  • +386 (0) 31 584 958
  • trgovina@frko.si

Spletna trgovina frko 8)=. Zelo si prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na trgovina@frko.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.