Kategorije
THRUSTMASTER T-GT RACING WHEEL PC/PS4/PS3

STE NAŠLI NIŽJO CENO KJE DRUGJE?

Pišite nam in preverili bomo ali lahko ponudimo enako ali celo nižjo ceno!

THRUSTMASTER T-GT RACING WHEEL PC/PS4/PS3

799,99€
Brez DDV: 655,73€
Blagovna znamka: THRUSTMASTER
Koda izdelka: 3362934110345
Zaloga: ne
Količina:
Dirkalni volan T-GT je Thrustmasterjev ultimativni izdelek za igro Gran Turismo Sport in ima uradno licenco za PS4. Dirkalni volan T-GT je združek inovativnih tehnologij, ki so posledica poglobljenih raziskav občutij, potrebnih za pričaranje ultrarealistične dirkalne izkušnje. Inovacijo T-DFB je moč najti samo v tem volanu in igri Gran Turismo Sport (v GT-načinu), nudi pa novo dimenzijo povratnega odziva. Poleg tega ta edinstveni sistem poskrbi za dodatne učinke, kot je oprijem gumb (tako grabljenje kot oprijem) pri nadkrmarjenju in podkrmarjenju, radikalnem prenosu teže, teksturi ceste in nepravilnostih na njej, vzmetenju in drugih parametrih v povezavi s slehernim vozilom ter progo. Voznik dejansko občuti vse to! T-GT je izredno trpežen in primeren za tekmovanja ter nudi najzahtevnejšim voznikom novo izkušnjo. T-GT je prav tako združljiv s PC-jem!

V škatli dobite:
1 x obroč Thrustmaster T-GT, 1 x temeljna enota Thrustmaster T-GT, 1 x set pedalov Thrustmaster T3PGT, 1 x napajalnik, 1 x sistem za pripenjanje, 1 x priročnik in podatki o garanciji.

Izdelek proizvajalca

Odstranljiv obroč, ovit v usnje
Za ta volan smo izbrali visokokakovostno, gladko usnje, ki po zgledu pravih dirkalnih avtomobilov nudi odličen oprijem med naprednimi vozniškimi manevri. Tako je udobje tudi med dolgimi urami vadbe in tekmovanji na višku.
Popolna opremljenost ¬– štirje vrtljivi koleščki za izbiranje (dvanajst položajev), na pritisk občutljivi gumbi za dodatno odzivnost (do 25 mogočih akcijskih gumbov), dvoje paličic za intuitivno premikanje po menijih in dodaten nadzor nad progresivnimi nastavitvami, kot je notranjost kabine in periferni pogled, ter dve kovinski lopatici za prestavljanje.
Obračanje od 270 do 1080 stopinj. Volan za optimalno inercijo in realistične povratne odzive tehta manj kot 1,2 kilograma.

T3PGT: troje nastavljivih pedalov
Trdnost: GT-kovinski pedali s tremi kovinskimi palicami, kovinsko notranjo strukturo in dolgo potjo. Težka baza nudi stabilnost v vseh razmerah.
Progresivnost: zavorni pedal nudi progresiven (vedno večji) upor in ima priloženo stožčasto modifikacijo.
Nastavljivost: pedala za plin in zavoro sta nastavljiva tako po višini kot po medsebojni razdalji.

Združljivost s PS4 in PC-jem
GT-način na PS4 v igri GT Sport. Tehnologija T-DFB je prisotna le v tem načinu. Skupaj je na PlayStationu 4 na razpolago 25 akcijskih gumbov.
Način OTHER na PS4 je namenjen vsem ostalim dirkalnim igram za PS4.
Način OTHER na PC-ju* je namenjen vsem dirkalnim igram za PC. Ta način nudi do 25 akcijskih gumbov.
*Družba Sony Interactive Entertainment ne zagotavlja in preizkuša PC-združljivosti.
Izdelek ima licenco družbe Sony Interactive Entertainment.
Dimenzija: 310x 525x 380 cm
Teža: 13150 g

Napiši svoje mnenje

Ime:

Tvoje mnenje:

V vednost: HTML koda ni podprta!

Ocena: Slabo Dobro

Kontakt

  • +386 (0) 599 479 14
  • +386 (0) 31 584 958
  • trgovina@frko.si

Spletna trgovina frko 8)=. Zelo si prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na trgovina@frko.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.