Kategorije
THRUSTMASTER T3PA-PRO ADD-ON RACING WHEEL ACCESSORY PC/PS3/PS4/XBOXONE

STE NAŠLI NIŽJO CENO KJE DRUGJE?

Pišite nam in preverili bomo ali lahko ponudimo enako ali celo nižjo ceno!

THRUSTMASTER T3PA-PRO ADD-ON RACING WHEEL ACCESSORY PC/PS3/PS4/XBOXONE

179,99€
Brez DDV: 147,53€
Blagovna znamka: THRUSTMASTER
Koda izdelka: 3362934001285
Zaloga: Dobavljivo
Količina:
Realistični set treh dodatnih pedalov Thrustmaster T3PA-PRO bo vašo vozniško izkušnjo ponesel na docela novo raven! Pedali so primerni za vodoravno ali navpično namestitev, so povsem kovinski in docela prilagodljivi, spremlja pa jih dvoje različnih in odstranljivih prilagoditev.
Pedali T3PA-PRO so združljivi z vsemi dirkalnimi volani Thrustmaster T-Series, vključno z modeli T300 RS / T300 Ferrari GTE / T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition / T300 Servo Base, T500 RS / Ferrari F1 Wheel Integral T500, T150 in TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition/ TX Racing Wheel Servo Base / Ferrari 458 Spider Racing Wheel. Prav tako jih je mogoče z osebnim računalnikom povezati neposredno prek dokupljivega vmesnika T.RJ12 USB ADAPTER.

V škatli dobite:
1 x dodatni set pedalov Thrustmaster T3PA-PRO 3-Pedal

Izdelek proizvajalca

Nastavljivi upor in pot zavorne pedalke
T3PA-PRO vsebuje dvoje navdušujočih vzmeti, ki omogočata nastavljanje tako poti kot upora zavorne pedalke. Uporabnik lahko oboje prilagodi lastnim željam in je deležen velike prednosti pri dirkanju, saj je zmaga nemalokrat odvisna prav od tega, kako se obnaša zavorni pedal.

Prilagoditev v obliki dodatne vzmeti
Thrustmasterjeve najnovejše pedale je mogoče prilagoditi! Priloženi sta prilagoditvi, ki ju je moč namestiti naravnost pod zavorni pedal.
Prva prilagoditev zavorne pedalke je v obliki dodatne vzmeti, ki omogoča nastavitev sile potiska.

Stoodstotna kovina
Do potankosti je mogoče nastaviti višino teh pedalov in razdaljo med njimi. Predstavljena sta dva položaja: vodoravni v slogu formule 1 ali pokončni v slogu dirkaškega prvenstva GT. Posebno pozornost smo posvetili zavorni pedalki, katere nastavljivi upor omogoča kirurško natančno zaviranje. Pedala dopolnjuje rebrasto počivalo za nogo, ki je prav tako docela kovinsko. Igralci bodo opazili, da trije pedali okrepijo vtis realizma, obenem pa jim dajo okusiti, kakšen občutek bi utegnila doprinesti ločena menjalna palica TH8A.

Visoka nastavljivost
T3PA-PRO je povsem nastavljiv izdelek, s čimer streže najzahtevnejšim igralcem. Nastaviti je mogoče vsakega od treh pedalov, in sicer razdaljo (trije položaji na pedal), naklon (dva položaja na pedal) in višino (štirje položaji za plin oziroma trije za zavoro in sklopko). Nastavljivost in večnamenskost sta značilni tudi za temelj, ki je prav tako edinstven, saj omogoča dvoje položajev – vodoravni v slogu formule 1 in navpični v slogu prvenstva GT.


Dimenzija: 450x 385x 250 cm
Teža: 8460 g

Napiši svoje mnenje

Ime:

Tvoje mnenje:

V vednost: HTML koda ni podprta!

Ocena: Slabo Dobro

Kontakt

  • +386 (0) 599 479 14
  • +386 (0) 31 584 958
  • trgovina@frko.si

Spletna trgovina frko 8)=. Zelo si prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na trgovina@frko.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.