Kategorije
Super Bullet Break (Playstation 4)
  • Super Bullet Break (Playstation 4)
  • Super Bullet Break (Playstation 4)
  • Super Bullet Break (Playstation 4)
  • Super Bullet Break (Playstation 4)

STE NAŠLI NIŽJO CENO KJE DRUGJE?

Pišite nam in preverili bomo ali lahko ponudimo enako ali celo nižjo ceno!

Super Bullet Break (Playstation 4)

35,99€
39,99€
Popust: 10%
Prihranek: 4,00€
Brez DDV: 29,50€

Blagovna znamka: PQUBE
Koda izdelka: 5056607400014
Zaloga: Dobavljivo
Količina:

Datum izida: 02.09.2022

Super Bullet Break je edinstvena strateška igra za sestavljanje kompletov, polna divjega kupa prikupnih in barvitih likov - "Bulletov" -, ki so vsak na svoj način edinstveni.
 
Rešite spletne igre pred popolnim uničenjem v svetu, kjer je spletne igre za več igralcev prevzela prevarantska umetna inteligenca! Lahko rešite svet, premagate sovražnike v strateških poteznih bitkah in premagate Super Bullet Break?
 
Ključne funkcije:
Zberite več kot 160 nabojev
Nobeni dve dekleti si nista enaki! Spoznajte krogle, ki jih zberete na poti, vse z originalnimi umetninami in oblikami likov, ter sestavite popolno ekipo. Zberite najrazličnejše predmete in krogle, da bodo skupaj delovali v vašo korist! Od navadnih do legendarnih, od aktivnih do pasivnih, vsak predmet vam bo koristil na svoj način.
 
Izberite svoj lik
Igrajte kot Akari, Hikaru ali Sumire! Vsak od njih ima drugačne lastnosti in vam lahko koristijo, odvisno od vašega načina igranja. Imate raje stabilen način igranja ali premagovanje sovražnikov s tehničnimi kombinacijami? Super Bullet Break ima lik za vsakogar.
 
7 edinstvenih igralnih zemljevidov
Vsak od 7 igralnih zemljevidov, od sezon ljubezni do akvarijske globine in strelca Feniksa, je bil navdihnjen s klasičnimi žanri iger, od simulacij zmenkov do ritmičnih iger in plazenja po ječah.
 
Gacha brez mikrotransakcij
Čeprav je igra Super Bullet Break navdihnjena s klasičnimi igrami gacha, v njej ni mikrotransakcij! Predmete lahko kupite v trgovini z igralno valuto, jih prejmete kot nagrado za bitko ali jih najdete v skrinjah z zakladi, raztresenih po zemljevidu, in tako izboljšate svoj komplet! Pri igri Super Bullet Break gre navsezadnje za strategijo ... in malo sreče. Ko vaš lik določi vaš začetni paket, je zdaj odvisno od vas, ali boste tvegali in zamenjali kartuše, našli predmete in izbrskali krogle - če želite, gre za graditelja paketov s preobratom. Z vsakim ponovnim igranjem izboljšajte svojo strategijo!

Napiši svoje mnenje

Ime:

Tvoje mnenje:

V vednost: HTML koda ni podprta!

Ocena: Slabo Dobro

Kontakt

  • +386 (0) 599 479 14
  • +386 (0) 31 584 958
  • trgovina@frko.si

Spletna trgovina frko 8)=. Zelo si prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na trgovina@frko.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.